FAQs

Frequently Asked Questions

Voor iedere klant bieden wij een passend design op maat aan. Samen met de klant word besproken welke wensen er zijn, Photosoup werkt het voor u uit.
Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Elke website moet voorzien zijn van een webhosting pakket, zonder webhosting zou uw website niet live kunnen draaien. Photosoup bied webhosting pakketten aan voor elk type website. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Zodra een website actief en live is, bent u er natuurlijk nog niet. Elke website heeft net als uw auto onderhoud nodig om goed te kunnen functioneren. Denk daarbij aan het updaten van de juiste plug-ins, PHP versies enzovoort. Photosoup bied ondersteuning aan iedereen, ook als wij zelf niet de website hebben gebouwd.
Heeft u misschien een verandering nodig van bestaande content op uw site? Twijfel dan ook niet om contact op te nemen met Photosoup. Wij bieden ook ondersteuning met het vervangen of vernieuwen van uw website content.

Bent u opzoek naar een verfrissende huisstijl, nieuw logo, flyer of misschien een banner voor uw Facebook pagina of website? Photosoup staat voor uw klaar, neem contact met ons op en geef uw wensen aan. Wij gaan voor u aan de slag en komen z.s.m. er op terug met een passende offerte.

Een domeinnaam kun je registreren voor particulier of zakelijk gebruik met een variatie aan doeleinden zoals: Een domeinnaam voor een zakelijke/freelance website. Een domeinnaam voor een persoonlijke pagina. Een domeinnaam voor een blog of een hobby website.. Maar ook voor het creëren van een persoonlijk mail adres. Uw gewenste naam als persoonlijke email, wie wil dat nou niet? Het lijk niet alleen professioneler, maar je hebt alles in je eigen beheer. benieuwd naar de kosten? Neem contact met ons op.

Hosted Exchange is de naam van software ontwikkeld door Microsoft. Het gaat om software voor een Exchange Server, die een mailbox in een online omgeving creëert. Het grote voordeel daarvan is dat de online omgeving de werking vanaf verschillende apparaten mogelijk maakt, zoals mobiele telefoons en tablets (iOS en Android), laptops en desktop computers. U kunt contacten, agenda-items, taken en email perfect synchroniseren tussen de diverse apparaten. Photosoup stelt het voor u in.